Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Želio pritvor

Beskućnik razbijao po gradu kako bi prenoćio u zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je češki beskućnik, očajnički se nastojeći negdje smjestiti, najprije razbio prozor policijskog automobila, zatim jedna ulazna vrata i na kraju bankomat, no to nije bilo dovoljno da ga policija odvede u pritvor, kako je priželjkivao.

'Tijekom policijskog ispitivanja rekao nam je da je nezaposlen, da je beskućnik i da žarko želi da ga pritvorimo', rekao je policajac iz sjevernoga grada Ustija na Labi za list 'Mlada fronta Dnes'. Policija je 30-godišnjega Karela G., nakon prvog prekršaja u kojem je razbio njihov automobil, prevezla na Odjel psihijatrije, odakle je pušten nakon tri dana.

Pročitajte i ovo Intervencija policije tijekom pucnjave u Pragu Masakr u Pragu VIDEO Policija objavila dramatične snimke, Češka oplakuje žrtve: "To je strašno, ne mogu ni govoriti" Ilustracija Obrana sela Krave u Francuskoj odsad mogu slobodno mukati, a dozvoljeni su i "mirisi" sela

Nakon izlaska razbio je vrata jednog skladišta i strpljivo čekao policiju nadajući se da će ga uhititi. Budući da policija ni na taj prekršaj nije reagirala kako je očekivao, slomio je bankomat i počinio štetu od 110.000 kruna (oko 29.000 kuna), no policija je ocijenila kako ni to nije dovoljno da ga se pritvori prije početka sudskog procesa pa je ponovno ostao na ulici.

'Želimo ga ponovno poslati psihijatru kako bi nam pomogao da se ročište održi što prije jer ovaj put ne želimo riskirati čekajući da nekoga ozlijedi', izvijestila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene