Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hvalio se prostitutki da ih ima?

Berlusconi skrivao 30 feničkih grobnica u vili?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnik Silvija Berlusconija rekao je da talijanski premijer nije skrivao arheološke nalaze u svojoj sardinijskoj vili te da su lažne snimke na kojima se on prostitutki hvali tim predmetima, objavile su talijanske novine.

Snimke na kojima je navodni Berlusconijev razgovor s Patriziom D'Addario otkrile su Italiji njihov seksualni odnos. U petak je tjednik L'Espresso objavio nove transkripte iz kojih se vidi da se političar i milijarder Berlusconi, među ostalim, hvalio i grobnicama u dvorištu svoje vile na Sardiniji. Po talijanskim zakonima arheološka otkrića otkrivena na privatnom zemljištu moraju se prijaviti vlastima radi inspekcije, katalogiziranja i mogućeg iskapanja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Berlusconi se našalio na vlastiti račun Berlusconi: Spavao sam sa 70 posto žena, a ostale bi to željele Slika nije dostupna Što se događalo iza zatvorenih vrata? Procurile fotografije s Berlusconijevih raskalašenih zabava

>> Berlusconi: Nisam svetac, vi to razumijete

>> 'Hoćeš li me čekati u krevetu ako završiš prva?'

Oporba je pozvala vladu da u parlamentu objasni tu situaciju. ‘Premijer Berlusconi ne bi nikad govorio o otkriću 30 feničkih grobnica u svojem parku, jer u vili nikad ništa slično i nije pronađeno’, rekao je Niccolo Ghedini, odvjetnik i zastupnik Berlusconijeve stranke. ‘Pravosudne su vlasti nedavno temeljito pregledale cijelo to područje, i vilu i park. U svakom trenutku može se obaviti još jedna pretraga’, rekao je odvjetnik. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene