Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U PONEDJELJAK NAVEČER

Beograd i okolicu potopilo jako nevrijeme, vatrogasci ljude izvlačili iz automobila i tramvaja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bujice na ulicama, zarobljeni ljudi u automobilima i panika prizori su koji su u ponedjeljak zatekli Beograd nakon strašnog nevremena s obilnom kišom koja je potopila grad u ponedjeljak oko 19 sati.

Lokalni mediji pišu kako se u ponedjeljak navečer u roku od tri sata na Beograd i okolicu sručilo više od 50 litara kiše po četvornom metru. Poplavljene su bile garaže, podrumi, lokali, bujice su poplavile podvožnjake pa je bilo nemoguće upravljati automobilom.

Pročitajte i ovo Obilna kiša u Afganistanu izvanredno stanje Raste broj stradalih nakon obilnih kiša i nevremena: Zbog sukoba i loše infrastrukture, dvije zemlje teško se s time nose Poplave u Dubaiu - 2 Nezapamćeno nevrijeme Ujedinjeni Emirati saniraju štetu: Najmanje jedna osoba poginula, zračni promet otežan

Blic piše kako su vatrogasci izvlačili putnike iz tramvaja i automobila koji su u njima zapeli, a svi prilazi Hitnoj pomoći također su bili pod vodom.

Vlasnici lokala i drugih potopljenih objekata proveli su neprospavanu noć ispumpavajući vodu, a i jutro nakon nevremena bilo je posla jer je bujica nanijela mnogo mulja i smeća.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene