Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudo u Kolumbiji

Avion pao u džunglu - Majka i novorođenče spašeni nakon četiri dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri dana nakon što im se srušio avion u kolumbijskoj džungli, spasioci su pronašli žive majku i novorođenče te to nazvali čudom.

Nelly Murillo (18) i njezin novorođeni sin Yudier Moreno pronađeni su u blizini mjesta na kojem je pao mali avion, Cessna 303, na teško pristupačnom mjestu u kolumbijskoj džungli. Helikopterom su odmah prevezeni u bolnicu.

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Ilustracija Pravi Sam u kući Dječak (6) krenuo u posjet baki, sletio 260 kilometara dalje: "Imala sam dokaz da se prijavio na let"

18-godišnja Murillo zadobila je tek lakše ozlijede i opekotine, a dječak je bio potpuno neozlijeđen. 'To je čudo. Pali su na veoma divljem području i bila je to katastrofalna nesreća', rekao je zapovjednik kolumbijskih zračnih snaga Hector Carrascal. 'Pozitivan duh njegove majke dao je dječaku snagu da preživi', dodao je. Pilot Mario Ceballos poginuo je u padu i spasioci su pronašli njegovo tijelo u avionu.

DRAMATIČNA SNIMKA Avion se zapalio tijekom ukrcavanja putnika

Kada su pronašli letjelicu, vidjeli su da su vrata otvorena te su posumnjali da su preživjeli izašli van. Tim od 14 ljudi pretraživao je zahtjevan teren četiri dana kada su napokon pronašli majku i dijete.

Nije poznat uzrok pada aviona. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene