Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umalo nastala tragedija

DRAMATIČNA SNIMKA Avion se zapalio tijekom ukrcavanja putnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom ukrcavanja na let na aerodromu u Kazahstanu, zapalio se Boeing 737, a dramatičan požar zabilježen je i amaterskim snimkama.

Netom prije početka ulaska putnika u zrakoplov Boeing 737 na aerodromu u Kazahstanu, na dotičnom je zrakoplovu iz neutvrđenih razloga buknuo velik požar, prenosi English Russia.

Pročitajte i ovo Izbori u Kazahstanu 82,4 posto glasova Izbori u bivšoj sovjetskoj republici: Nadmoćno pobjeđuje kandidat koji je naredio policiji da puca u prosvjednike Ilustracija optužen za zlouporabu novca Nećaku bivšeg predsjednika zaplijenjen nakit vrijedan 230 milijuna dolara

U požaru na svu sreću nije bilo smrtno stradalih, a kako se putnici zapravo još nisu počeli ukrcavati, iako je ulaz zrakoplova bio spojen na terminal i otvoren, u požaru je ozlijeđen samo latvijski inženjer, koji radi za lokalnu aviokompaniju.

Požar je u potpunosti uništio prednji dio zrakoplova iza pilotske kabine, tako da taj Boeing više sigurno neće letjeti.

Pretpostavlja se da je uzrok požara bila eksplozija spremnika s kisikom, koji je spojen na maske iznad svakog putničkog sjedala i koje se koriste samo u izvanrednim situacijama tijekom leta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene