Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićena jedna osoba

VIDEO Avion morao prisilno sletjeti zbog tučnjave Britanaca: "Skupina muškaraca pila i maltretirala putnice"

Policija uhitila problematičnog muškarca
Policija uhitila problematičnog muškarca Foto: X/Martha
Zrakoplov koji je poletio iz Londona prema kanarskom otoku Lanzarote zbog tučnjave putnika je morao prisilno sletjeti u Portugalu.

Zrakoplov aviokompanije Ryanair, koji je u petak poletio iz Londona prema kanarskom otoku Lanzarote, morao je sletjeti u Portugalu nakon što se potuklo sedmero putnika, izvijestile su novine Daily Mail.

Neimenovani svjedok rekao je da su svi Britanci, a izvor iz portugalske policije izjavio je da je jedna osoba uhićena.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ozlijeđene i četiri osobe Tragedija u Sisku, poginula mlada žena: Automobil izletio s ceste i udario u most

Lokalne novine La Voz de Lanzarote, pozivajući se na izjavu svjedoka, navele su da je "skupina muškaraca pila i maltretirala neke putnice".

Avion je poletio iz zračne luke Luton u 8:15 sati ujutro te je trebao sletjeti u 12:15 sati na Lanzarote, španjolski otok na sjeverozapadu Afrike. No preusmjeren je u zračnu luku Faro, na jugu Portugala, gdje je sletio u 10:50 sati.

 

 

Daily Mail je na svojoj internetskoj stranici objavio video na kojem se vidi kako četvorica policajaca u uniformama uz prisilu izvode van muškarca koji se opire. Neki putnici su snimali događaj, a neki govorili "doviđenja".

Prošli mjesec su još tri zrakoplova iz Ujedinjenog Kraljevstva prisilno sletjela u Faro.

Pročitajte i ovo Nathalie Reyes, američka ambasadorica Sletjela u zračnu luku Nova američka veleposlanica stigla u Zagreb: Objavila fotografiju na kojoj su mnogi uočili zanimljiv detalj

Zrakoplov iz zračne luke London Stansted na putu prema Lisabonu bio je preusmjeren zbog tehničkog problema 20. prosinca. Osam dana ranije je također zbog tehničkog problema bio ondje preusmjeren i avion koji je poletio iz Manchestera prema kanarskom otoku Tenerife. Daily Mail nije naveo o kakvom se točno problemu radilo, ali avioni su normalno sletjeli u Faro.

Prije toga je i zrakoplov na letu iz London Stansteda prema Maroku sletio u Faru jer je pilotu pozlilo. Avion je također normalno sletio na aerodrom, a putnici su premješteni na novi let prema Maroku.

Prosinac i siječanj su mjeseci kada brojni turisti iz Britanije tijekom zimskih blagdana putuju na sunčana odredišta poput Kanarskih otoka i Maroka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene