Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pacijent nula'

Monica Lewinsky prvi put javno progovorila o aferi s Clintonom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ona je bila prva osoba kojoj je internet uništio ugled u potpunosti.

'Moje ime je Monica Lewinsky, iako su mi mnogo puta savjetovali da ga promijenim', tako se jučer na Forbesovom summitu mladih javnosti obratila jedna od medijski najeksponiranijih ličnosti kasnih devedesetih.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Sanja veliku Rusiju Dodik veličao osuđene ratne zločince: "Ne smijete ih zaboraviti samo zato jer je netko rekao da su oni izvršili zločin" Slika nije dostupna Famozna odjeća Ponuda od milijun dolara: Hoće li najzloglasnija haljina u prodaju?

Bio je to prvi javni govor Monice Lewinsky nakon 13 godina. Otvoreno je pričala o javnoj sramoti koju je pretrpjela nakon što je raskrinkana njena afera s bivšim američkim predsjednikom Billom Clintonom.

'Prije 16 godina, tek izašla s faksa, zaljubila sam se u svog šefa', rekla je Monica Lewinsky prije no što je krenula u neobično zanimljivu priču o cijeni koju je morala platiti zbog grijeha iz mladosti.

Nakon afere s predsjednikom SAD-a htjela si je oduzeti život

'Preko noći sam od nepoznate osobe postala javno ponižena osoba. Bila sam 'pacijent nula', prva osoba kojoj je ugled u potpunosti uništen zahvaljujući internetu', ispričala je Lewinsky u svom govoru tijekom kojeg se nije čula ni muha u prostoriji.

Samo nekoliko sati prije svog govora na summitu Lewinsky je otvorila profil na Twitteru gdje je dočekana s oduševljenjem te je do sada skupila više od 52.000 followera.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene