Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pet dana u divljini

Snašla se i preživjela iako to nitko nije očekivao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nizozemka koja se izgubila u divljini jugoistočne Australije preživjela je uz pomoć blata kojeg je koristila kao zaštitu za kožu i mahovine kojom se utopljavala.

Veronique Biunkens policija je pronašla u blizini potoka nakon pet dana koje je provela na otvorenom, kazao je glasnogovornik policije Victorije Paul Turner.

Pročitajte i ovo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe" Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara

41-godišnjakinja 5 dana nije ništa jela, a pila je vodu iz potoka. Prema policiji područje na kojem se izgubila bilo je udaljeno, s gustim raslinjem i opasno.

'Veronique je izgradila malo sklonište između dva drva, a kožu je pokrila blatom kako bi se zaštitila od sunca, kazao je Turner. 'Noću se utopljavala tako što je odjeću napunila mahovinom'.

Policijski inspektor pohvalio ju je zbog domišljatosti kojom se održala na životu te što je ostala na jednom mjestu nakon što je shvatila da se izgubila.

Biunkens je bila u budističkom centru iz kojeg se išetala u četvrtak. Centar je tek u ponedjeljak obavijestio policiju o njezinu nestanku. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene