Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Operacija oka

Atena: Premijer Samaras izašao iz bolnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grčki premijer Antonis Samaras u ponedjeljak je izašao iz bolnice nakon operacije oka, koja ga je spriječila u odlasku na europski summit koji se održava ovaj tjedan u Bruxellesu, objavili su vladini izvori.

Samaras (61), na premijerskoj dužnosti tek tjedan dana, morat će ostati na kućnoj njezi još najmanje sedam dana.

Samarasov sastanak s predstavnicima europske ‘trojke’, točnije s predstavnikom Europske komisije, Međunarodnoga monetarnog fonda i Središnje europske banke, odnosno grčkim vjerovnicima, prvobitno predviđen za ponedjeljak odgođen je, objavio je vladin izvor.

Istodobno je novi ministar financija Vasilis Rapanos u petak hospitaliziran zbog mučnine, vrtoglavice i bolova u trbuhu, a iz bolnice neće biti pušten prije utorka. Zbog toga će Grčku na summitu u Bruxellesu predstavljati predsjednik države Carolos Papulias te skupina vladinih dužnosnika, među kojima ministar vanjskih poslova Dimitris Avramopulos te ministar razvoja Kostas Hatzidakis. (Hina) 

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u susjedstvu Kupili lijes, isprintali osmrtnice: Obitelj došla po bakino tijelo u bolnicu pa doživjela potpuni šok Ilustracija Sve se istražuje Užasna tragedija: Sedmero djece preminulo u četiri dana, u bolnici u Trinidadu pronađene opasne bakterije

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene