Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Riskirali živote putnika

PRIVATNA ZABAVA U KOKPITU Starleta pilotima: 'Ubrzat ću i uskoro polijećemo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Starleta je objavila video s pilotima dok je zrakoplov bio u zraku.

Pilotu i kopilotu najveće argentinske aviokompanije itekako je presjelo 'zabavno fotografiranje' s tamošnjom starletom. Oni su naime dobili otkaz jer su u kokpit pustili ženu i s njom se fotografirali, a ključno je ipak da se radilo o putničkom zrakoplovu kojim su upravo upravljali.

Pročitajte i ovo Ilustracija Mračno doba Italija odbija Argentini izručiti svećenika optuženog za ubojstvo i mučenje: Pobjegao je i nastavio život Nevrijeme u Argentini JAKI UDARI VJETRA Kaos u Urugvaju i Argentini: Snažna oluja odnijela 16 života

Razotkrila ih je mlada dama kada se sama pohvalila svojim obožavateljima na Twitteru. Radi se inače o glumici i plesačici Vicky Xipolitakis, piše News.com.au, kojoj pilot i kopilot očito nisu mogli odoljeti čak ni pokraj sigurnosti putnika.

STVARI KOJE OSOBLJE U AVIONIMA SAKRIVA OD NAS: O vodi, hrani, čak i maskama s kisikom!

Nakon cijele sporne situacije na internetu se pojavio i video u kojem se vidi kako se novopečeni prijatelji zabavljaju u pilotskoj kabini, a glumica u jednom trenutku šaljivo kaže i 'Ubrzat ću i uskoro polijećemo'. Pilotima je sve bilo vrlo smiješno što se vidi i po sadržaju koji ih je na kraju stajao posla.

Predsjednik ove najveće aviokompanije u Argentini nije se baš nasmijao, već im je nakon što je čuo za 'privatnu zabavu' njegovih zaposlenika trenutačno uručio otkaz.

Iz kompanije koja sada istražuje slučaj naglašavaju kako su piloti svojim ponašanjem riskirali živote putnika i posade, a dotičnoj Xipolitakis zabranili su pet godina da leti njihovim zrakoplovima.

Prema pisanju tamošnjih medija, sve se navodno dogodilo u utorak na letu između Buenos Airesa i Rosaria.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene