Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prosvjedi u Srbiji

Brnabić optužuje Zapad: "Zahvaljujem ruskim službama koje su nam rekle što se sprema u Beogradu"

Ana Brnabić
Ana Brnabić Foto: Afp
Uzdanica Aleksandra Vučića, Ana Brnabić, zahvalila je ruskim sigurnosnim službama koje su ih obavijestile što se sprema u Beogadu.

Ana Brnabić, tehnička premijerka Srbije, zahvalila je gostujući u emisiji Hit tvit ruskim sigurnosnim službama koje su obavijestileVvladu što se u nedjelju sprema u Beogradu i to u režiji nekih zapadnih službi. 

Brnabić je na TV Pink u nedelju navečer podsjetila da je i prije izbora upozoravala da će dio opozicije pokušati osporiti rezultate izbora i nasilnim putem preuzeti vlast u Srbiji, što je kulminiralo, rekla je, napadom na Skupštinu grada Beograda, piše Politika.

Zahvalila je ruskim službama sigurnosti koje su te informacije podijelile sa srpskim kolegama.

"To vjerojatno neće biti popularno na Zapadu, ali ja posebno osjećam da je važno stati u obranu Srbije i zahvaliti ruskim službama sigurnosti koje su imale te informacije i podijelile ih s nama", izjavila je Brnabić.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Beogradu Kaos u Beogradu VIDEO Završen prosvjed u Beogradu, novi je sutra: "Nikoga nećemo ostaviti na milost i nemilost Vučićevoj policiji"

"Državna tijela Srbije su potom podijelila te informacije i s drugim predstavnicima međunarodne zajednice koji su ih odbacili kao ruske dezinformacije", rekla je Brnabić i dodala:  "Svi ostali su rekli da je to plasiranje lažnih vijesti". 

Za ponedjeljak je najavila sastanak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i veleposlanika Rusije u Beogradu Aleksandra Bocan-Harčenka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene