Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavio na društvenoj mreži

Nova Vučićeva blamaža: Pohvalio se da radi i nedjeljom, no jedan je detalj na fotografiji izazvao podsmijeh

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić Foto: Screenshot/Instagram/buducnostsrbijeav
Srpski predsjednik Aleksandar Vučić voli objavljivati fotografije na Instagramu. Tako je i u nedjelju objavio fotografiju uz koju se pohvalio da radi i na taj dan.

Vučić se na Instagramu pohvalio da radi i nedjeljom. Objavio je fotografiju koja zbog jednog detalja kod korisnika društvenih mreža nije dobro prošla.

"Nedjelja, 8 sati ujutro, idealno vrijeme da pregledate sve papire i materijale i očistite stol pred nadolazeći tjedan. Čeka nas mnogo dobrih stvari u danima pred nama, od otvaranja novih tvornica do uspostavljanja prometa na prvoj dionici autoceste između Niša i Prokuplja, do Merošine. Srbija ide naprijed i ne želi stati", napisao je Vučić.

Komentari na tu fotografiju na Instagramu su, očekivano, pohvale za njegov predan rad.

Pročitajte i ovo Ilustracija svećenik Nova misija Svećenik koji je časne nagovarao na seks utroje seli se u Hrvatsku?

Jednom dijelu korisnika društvene mreže u oči je upao detalj koji se tu nije trebao nalaziti - okićena božićka jelka.

Oni koji nisu uspjeli to iskomentirati na Vučićevu profilu, svoje su mišljenje napisali na drugim društvenim mrežama.

"23. srpanj, njemu stoji okićena jelka tamo lijevo na komodi. I ja poslije trebam vjerovati da on zna nešto organizirati?", napisala je jedna od korisnica Twittera.

Nanizali su se i drugi komentari onih koji su primijetili posudu s gumenim bombonima, CD na stolu okrenut naopako, ali i da je hrpa papira i omotnica kao "upravo istresena iz neke kutije samo za fotografiranje".

Pročitajte i ovo Ilustracija Zabrinjavajuće upozorenje Rusija najavila snažan odgovor nakon napada dronovima: "Iza ovih drskih čina ukrajinskih neonacista stoji želja Zapada za pogoršanjem situacije"

"Nedjelja u 8 sati ujutro je idealno vrijeme da ustaneš i skuhaš kavu, napraviš doručak, sačekaš da ti se obitelj probudi pa provedeš vrijeme s njima, malo popričate o svemu, obiđeš roditelje, odeš u prirodu. Probaj jednom, pa ćeš onda i nas manje maltretirati, sumanuti čovječe", poručio mu je drugi građanin.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene