Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubijeni špijun tvrdio

PUTIN PEDOFIL? 'Postojale su snimke na kojima je imao odnose s dječacima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ozbiljne optužbe pojavile su se protiv ruskog predsjednika.

U jeku istrage o smrti Aleksandra Litvinenka u javnost su izašle informacije kako je otrovani špijun bio siguran da je aktualni ruski predsjednik Vladimir Putin - pedofil. U jednoj svojoj objavi na webu Litvinenko je izrekao upravo tu optužbu i to nakon što je Putin tijekom jednog službenog protokola u lipnju 2006. godine, sadašnji ruski predsjednik jednog dječaka poljubio u trbuh.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Sigurnosni forum Dodik ponovo u Rusiji: Pogledajte s kim se prvo susreo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!"

Litvinenko je navodno imao saznanja i o postojanju snimki na kojima Putin ima seksualne odnose s dječacima. Te je snimke, rekao je Litvinenko, Putin dao uništiti.

Snimke su, rekao je tada Litvinenko, nastale tijekom Putinovih studentskih dana, a uništene su prije njegovog uspona u FSB-u, piše Daily Mail.

Na lošem engleskom, Litvinenko je u spomenutoj web objavi napisao sljedeće:

'Svjetska javnost je u šoku. Nitko ne shvaća zašto je ruski predsjednik napravio taj čudan potez i poljubio trbuh nepoznatog dječaka. Objašnjenje možemo naći ako pobliže pogledamo 'rupe' u Putinovoj biografiji. Nakon što je diplomirao na Institutu Andropov, koji priprema ljude za rad u KGB-u, Putin nije bio primljen u stranu obavještajnu službu nego su ga poslali na nižu poziciju u KGB-ov odjel u Lenjingradu. To je bio vrlo neobičan zaokret u karijeri diplomanta s Andropova sa znanjem njemačkog jezika. Što se dogodilo s Putinom? Naime, nedugo nakon što je diplomirao njegovi su šefovi doznali da je on pedofil. Tako su tvrdili ljudi koji su ga poznavali još s Instituta. Bojali su se išta prijavljivati jer bi to pokrenulo veliku i neugodnu istragu. Odlučili su da im je jednostavnije izbjegavati njegovo slanje u inozemstvo. Takvo što nije neobično za tajne službe. Puno godina kasnije, kad je Putin postao šef FSB-a te se pripremao za poziciju predsjednika počeo je tražiti i uništavati bilo kakav kompromitirajući materijal koje su tajne službe tijekom godina skupile vezanu uz njega. Među ostalim pronašao i je i snimke na kojima se vidi da je imao seksualne odnose s dječacima', napisao je Litvinenko.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene