Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Odbrojavamo do nultog sata"

Fotografije koje mnogima lede krv u žilama potvrdile su: ISIS je već u Europi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo dan nakon što su libijske vlasti skrenule pozornost na mogućnost dolaska boraca ISIS-a na europsko tlo putem brodova s migrantima, javnost tresu nove spoznaje. ISIS je već u Europi.

Zauzimanjem gradova diljem Iraka i Sirije svakodnevno doazuju svoju moć, no ovog su puta otišli i korak dalje. Zloglasna skupina džihadista, boraca samoproglašene Islamske države na svojim je stranicama objavila fotografije koje lede krv u žilama.

Pročitajte i ovo Ilustracija užas u Italiji Trkača do smrti izgrizli rotvajleri: Pronašli ga u parku, imao je duboke rane na licu i rukama Tonći Prodan; Borci u Siriji (Foto: Arhiva/Dnevnik.hr/AFP) ''Hrvatska sve drži pod kontrolom'' Stručnjak za terorizam otkrio zašto se džihadisti neće rado vraćati u matične zemlje: "Tamo ih čeka kanalizacija, zatvor i progon"

Alarmantne fotografije koje je objavila direktorica SITE Intelligence Group-a, agencije koja se bavi praćenjem islamističke aktivnosti, prikazuju prisutnost ISIS-a na Europskim tlu, točnije u Rimu.

"Odbrojavamo do nultog sata", stoji u opisu fotografije koja prikazuje natpis s tekstom na arapskom iza kojeg se nalazi rimski koloseum, piše Daily Mail.

Libijske vlasti upozoravaju: 'Borci ISIS-a ulaze u Europu skriveni na brodovima s imigrantima'

Samo dan nakon što su libijske vlasti skrenule pozornost na mogućnost dolaska boraca ISIS-a na europsko tlo putem brodova s migrantima, javnost tresu nove spoznaje. ISIS je već u Europi.

 

 

Na društvenim mrežama objavljeno je nekoliko fotografija koje prikazuju natpise s logom Islamske države na kolodvoru u Italiji, ispred koloseuma, u Milanu te ispred nedavno održane Expo izložbe. U tekstu stoji "Islamska država u Rimu", "Mi smo na vašim ulicama", "Stigli smo u vaš grad".

Za sada se ne može potvrditi radi li se o autentičnim fotografijama ili se netko samo poigrao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene