Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drugi čovjek Al-Kaide

Al-Zavahiri poziva na nastavak džihada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Drugi čovjek terorističke mreže Al-Kaide Ajman Al-Zavahiri pozvao je na nastavak džihada u Gazi, Somaliji, Jemenu i Afganistanu.

U audio poruci objavljenoj na internetu, Al-Zavahiri poziva Palestince u Gazi da ne pristanu na primirje s Izraelom. 'Arapski izraelski saveznici pokušavaju posredovati u sklapanju primirja u Gazi kako bi zaustavili džihad. Poručujem našoj braći da borba za oslobođenje Palestine i svih islamskih zemalja ne smije prestati', poručio je Al-Zavahiri i naglasio kako im je Al-Kaida u toj borbi spremna pomoći.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Saudijska Arabija traži osumnjičenike Objavljena tjeralica za 47 pripadnika Al Kaide Slika nije dostupna Otmica povezana s Al Qaidom? Niger: Dva Francuza oteta u baru pronađena mrtva

Zamjenik Osame Bin Ladena pozvao je također na nastavak borbe protiv zapadnih zemalja i njihovih suradnika u Somaliji, na Arapskom poluotoku (Jemenu) i u Afganistanu. Naglasio je kako se domaće stanovništvo u tim zemljama treba okupiti oko snaga koje predvode džihad.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene