Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usporedio ga s Bushom

Ahamdinedžad Obami: Ispričaj se!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad optužio je američkog predsjednika Baracka Obamu da se ponaša prema Iranu kao i bivši američki predsjednik te ga pozvao neka se ispriča zbog miješanja u unutarnja iranska pitanja, javljaju agencije.

Obama je izjavio da je zapanjen poslijeizbornim nasiljem u Iranu gdje je najmanje 17 osoba ubijeno u prosvjedima oporbenih čelnika i njihovih pristaša koji optužuju predsjednika Ahmadinedžada za prevaru na predsjedničkim izborima 12. lipnja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novo suđenje Šešelj: Upomoć ću pozvat Ahmadinedžada i Jong-Ila Slika nije dostupna Podrška Egiptu i Tunisu Na Bliskom Istoku zagrijavaju se pozivi na revoluciju

‘Gospodin Obama pogriješio je što je to izgovorio, pitamo ga zašto je upao u istu klopku te ponavlja riječi svoga prethodnika (bivšeg američkog predsjednika Georgea W. Busha)’, citirala je Ahmadinedžada poluslužbena agencija Fars. Iranska policija i milicija preplavile su od subote ulice glavnoga grada Teherana kako bi spriječile prosvjede, najveće protiv režima od islamske revolucije 1979. ‘Nadam se da ćete se odsad suzdržati od miješanja u iranska unutarnja pitanja te izraziti žaljenje’, poručio je Obami Ahmadinedžad. (Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene