Obavijesti Video Pretražite Navigacija

17-godišnja kći Sarah Palin je trudna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maloljetna kći Sarah Palin, republikanske kandidatkinje za potpredsjednicu SAD je trudna. To su javnosti otkrili Sarah i njezin suprug Todd te dodali kako će se mladi par uskoro vječati.

Stavovi Sarah Palin su konzervativni, a u skladu s tim protivi se i pobačaju, te je izjavila kako će 17-godišnja Bristol zadržati dijete te da će se vjenčati.

Pročitajte i ovo Nika Fleiss Ambicije Nike Fleiss Bila je sportska zvijezda, a za Dnevnik Nove TV dala je svoj prvi politički intervju: "Nema ljepšeg mjesta nego što je Samobor. Odlučila sam početi mijenjati stvari" Slika nije dostupna pročistač vode Velika eksplozija silosa u Bristolu: Poginulo četvero radnika, jedan teško ozlijeđen

Guvernerica Aljaske, majka petero djece, prije nekoliko je dana predstavljena kao republikanska kandidatkinja za potpredsjednicu SAD-a. Vijest o trudnoći 17-godišnje Bristol objavljena je jučer, a McCain i obitelj Sarah Palin zamolili su medije da poštuju privatnost mladoga para.

'Bristol i mladić za kojeg će se udati veoma će brzo shvatiti teškoće odgajanja djeteta, zbog čega će imati ljubav i potporu cijele obitelji', napisali su u izjavi za medije Sarah i njezin suprug.

Bristol je trudna pet mjeseci, a otac je navodno njezin školski kolega Levi Johnston i rodit će krajem prosinca. McCainovi savjetnici su rekli kako su znali za trudnoću Sarahine kćeri prije nego su joj ponudili nominaciju za potpredsjednicu.

'Stav senatora McCaina je da je ovo privatna stvar obitelji Palin. Oni vole svoju kćer i pružit će joj potpunu podršku. Život se događa', rekao je McCainov glasnogovornik Steve Schmidt.

Demokratski predsjednički kandidat Barack Obama komentirao je ovu vijest i rekao kako smatra da ovakve situacije ne treba 'rastezati' po medijima te da je to privatna situacija koja se rješava unutar obitelji.

'Mislim da bi obitelji trebali biti nedostupne za javnost, pogotovo kada se radi o djeci. Ovo ne bi trebalo biti o politici, nije važno za Vladu ili Sarahin potencijalan rad kao potpredsjednice', rekao je Barack.

Objavljivanje vijesti o Bristolinoj trudnoći uslijedilo je nakon što su se na internetu pojavile glasine kako je  Sarahin najmlađi sin zapravo Bristolino dijete.

Nagađa se kako trudnoća Sarahine kćeri, unatoč konzervativnim stavovima o odnosima u obitelji kandidatkinje za potpredsjednicu neće nauditi njezinom ugledu, ali će se o tome mnogo razgovarati u javnosti. Također postoji bojazan kako Sarah Palin ima još tajni koje će se otkriti tijekom sljedećih mjeseci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene