Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zvonimir Soldo novi trener Dinama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvršni dopredsjednik Dinama, Zdravko Mamić, otkrio je ime novog trenera NK Dinamo. To je Zvonimir Soldo, koji će javnosti biti predstavljen danas u 15 sati.

Soldo (40), bivši hrvatski reprezentativac, za "vatrene" je upisao 61 nastup i tri pogotka. Do sada je bio trener juniorske momčadi Dinama, a ovo će mu biti prvi trenerski posao sa nekom seniorskom momčadi. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čičak o zaključcima HHO-a 'M. Sanader je kćerima navodno uplaćivala 1.000 kn mjesečno' Slika nije dostupna Zemljopis i vrijeme Gdje je najveći rizik od moždanog udara?

Soldo će na mjestu prvoga trenera Dinama zamijeniti Branka Ivankovića koji je podnio ostavku zbog uvredljivih izjava Zdravka Mamića na njegov račun nakon Dvoranskog prvenstva Hrvatske na kojemu je Dinamo zauzeo treće mjesto.
Zdravko Mamić je za Novu TV progovorio o sukobu s Brankom Ivankovićem.

'Ivanković je trebao ostati, a ja bih otišao'

Mamić tvrdi kako je Ivankovićeva ostavka za njega bila potpuno neočekivana situacija.

Na upit novinara je li mu žao što je reagirao tako naglo da je trener zbog toga podnio ostavku, Mamić je odgovorio negativno.

'Nije mi žao što sam tako reagirao zato jer ću i ubuduće reagirati tako ili na sličan način kad je u pitanju interes i zaštita interesa kluba. Dok sam na poziciji koju imam, neću dozvoliti da se netko poigrava s rezultatom i ugledom kluba, a to su naši igrači i trener zasigurno napravili na Dvoranskom prvenstvu. Reagirao sam onako kako dolikuje vođi', rekao je Mamić.

'Mislim da je trener trebao najprije doći do mene jer sam ga ja doveo u Dinamo. Ja bih mu se ispričao i vjerojatno bi on i dalje ostao trener po cijenu i da ja napustim klub. Radije bih da je on ostao u klubu, a da sam ja otišao', izjavio je Zdravko Mamić koji ipak ne može prijeći preko toga što je Ivanković s odlukom o ostavci otišao najprije igračima, a ne njemu ili predsjedniku Barišiću.

'Dinamo je iznad svih nas. Zašto Ivanković nije 'pregrizao' osobnu taštinu i sujetu te nastavio raditi?', zanima Zdravka Mamića.

Mamićeve izjave o Branku Ivankoviću te novom treneru Dinama poslušajte u priloženim videima.

Donosimo vam i njegovu izjavu o pomirenju s Igorom Štimcem, kao i pojašnjenje sukoba s Eduardom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene