Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Valencia otpustila Floresa, dolazi Marcello Lippi?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon jučerašnjeg poraza od Seville (3:0) uprava Valencije rano jutros odlučila je otpustiti trenera Quiquea Sancheza Floresa, objavljeno je na web stranici kluba.

Nakon što je prošli tjedan nekoliko dana pokušavao uvjeriti Josea Mourinha da dođe 'na čelo' Valencije, predsjednik kluba Juan Soler navodno se okrenuo prema pobjedniku SP-a 2006. Marcellu Lippiju. Dok se on ne odluči Valenciju će voditi dosadašnji trener mlade momčadi Oscar Fernandez. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Pozivao na fizioterapiju Nogometni trener godinama silovao tinejdžere: Dovodio ih u stan i napastovao na stolu za masažu Slika nije dostupna Španjolska: Emery novi trener Valencie

Glasnogovornik Valencije Jesus Wollstein potvrdio je da će igračima odluku osobno objaviti predsjednik Soler i to na treningu u 11 sati, dok je konferencija za novinare, na kojoj će biti i Quique Flores, zakazana za 11:30. 

Flores, inače bivši igrač Reala i Valencije, preuzeo je klub na početku sezone 2005/2006, nakon velikog uspeha s  Getafeom. Valenciju je tada doveo do trećeg mjesta u španjolskoj ligi, a prošlu sezonu završili su na četvrtom, unatoč mnogobrojnim ozljedama vodećih igrača. U Ligi prvaka prošle su sezone bili najuspješniji španjolski klub - ušli su u četvrtfinale gdje ih je u posljednji trenutak  zaustavio Chelsea.

Iako su jučer izgubili protiv Seville, i dalje su na 4. mjestu u La ligi, sa 4 boda zaostatka za vodećim Real Madridom, a protiv kojeg i igraju iduću utakmicu. Ranije ovaj tjedan izgubili su i u Ligi prvaka od Rosenborga (2:0) i sada se nalaze na trećem mjestu u skupini B, četiri boda iza vodećeg Chelsea. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene