Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Split: Rasprodane karte za utakmicu sa Sampdorijom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karte su rasprodane! Najnovija je vijest koja jutros kruži Splitom. Nakon nezapamćenih gužvi ispred prodavaonica karata za utakmicu 2. pretkola Kupa UEFA-e, između Hajduka i Sampdorije u četvrtak, kakve čak nisu viđene ni za utakmicu s Brazilom, karte su planule u samo dva dana nakon puštanja u prodaju.

Mnogi koji su jučer čekali i po pet sati u redu, nisu bili te sreće da kupe magični papirić za gledanje Hajduka uživo. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Veliki uteg'' Tomašević otkrio očekuju li nas poskupljenja karata ZET-a: ''Ima dugovanja zbog kredita radi realizacije žičare'' Tjedan odmora vrijedan - 9 VELIKA AKCIJA Počeo Tjedan odmora vrijedan: Doznajte u kojim sve atrakcijama diljem Hrvatske možete uživati po znatno nižim cijenama

Jutros je u prodaju bilo pušteno zadnjih 1500 karata. Nije dugo trajalo i to je nestalo.

“Možemo reći da više nema gužve, jer karata više nema. Stadion je rasprodan. Sretnici su oni koji su dobili kartu. Potrudit ćemo se možda da s Gradom dogovorimo pa da se eventualno stavi neki pano na Prokurative, da svi oni koji ne mogu biti na stadionu skupa navijaju. O tome ćemo vidjeti sutra, kada bude radni dan, hoće li neki od sponzora izići u susret i osigurati ljudima jednu predstavu”, kazao je direktor Hajduka, Fredi Fiorentini.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene