Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sevilla kupila Mosqueru, Manchester City Božinova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pobjednik Kupa UEFA španjolska Sevilla uzela je od meksičke Pachuce kolumbijskog braniča Aquivalda Mosqueru, a engleski prvoligaš Manchester City, nakon što je jučer obznanio kupnju Vedrana Ćorluke i Španjolca Garrida, danas je objavio dolazak napadača Fiorentine i bugarske reprezentacije Valerija Božinova.

Za sada se ne zna koliko je Sevilla plati 5-godišnji ugovor s 26-godišnjim Mosquerom koji se smatra jednim od najboljih središnjih braniča u Južnoj Americi. Sevilla ga je uzela zbog odlaska Aitora Ocia i Ivice Dragutinovića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kaka na srcu Kaka doživotno istraumatizirao navijača Man Citya Slika nije dostupna Manchester City u euforiji

Iz Seville stižu i vijesti o neodlasku na pripreme 21-godišnjeg Jesusa Navasa i to zato što je nogometaš obolio od depresije, bolesti s kojom se bori već četiri godine. Sevilla je i dalje bez komentara na moguću prodaju svojeg najboljeg igrača Brazilca Daniela Alvesa u Chelsea, koji nudi 30 milijuna eura. 

Engleski prvoligaš Manchester City klub je koji se najviše pojačao za nadolazeću sezonu, a igračka pojačanja u Manchester stižu gotovo svakodnevno. 

Nakon što je City jučer obznanio kupnju Vedrana Ćorluke i
Španjolca Garrida, danas je objavio dolazak napadača Fiorentine i i bugarske reprezentacije 20-godišnjeg Valerija Božinova.

Božinov je potpisao na četiri godine, a nije priopćena vrijednost ni njegova transfera.

Mladi Bugarin još uvijek drži rekord kao najmlađi nogometaš koji je zaigrao na utakmici talijanske Serie A, a kada je debitirao za Lecce 2002. imao je svega 15 godina i 11 mjeseci.

Prošlu sezonu igrao je kao posuđeni igrač Fiorentine za Juventus u Seriji B, postigavši pet zgoditaka u 19 utakmica.

Božinov je već sedmo pojačanje momčad Manchester Citya, koju je nedavno preuzeo bivši engleski izbornik Sven Goran Eriksson.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene