Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaka na srcu

Kaka doživotno istraumatizirao navijača Man Citya

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Navijači svašta čine zbog svojih nogometnih idola, i to je ona najljepša strana najvažnije sporedne stvari na svijetu. No postoji i ona druga strana medalje, ako ne ispadne sve po planu. To najbolje zna Christopher Atkinson, navijač Manchester Citya....

Chris je ludo zaljubljen u svoj klub, a vijest da će mu u klub doći jedan od najboljih igrača svijeta i njegov idol Brazilac Kaka totalno ga je razgalila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Premier liga: City pregazio i osramotio Portsmouth, Tottenham opet razočarao Slika nije dostupna City poručio Brazilcu Ronaldu: ''Više nas ne zanimaš!''

100 milijuna funti? Pa tko bi to odbio, razumno je razmišljao Chris. Idol mu dolazi u klub, tvorit će sa Robinhom tandem snova i sreći nema kraja. Što napraviti od sreće? Istetovirat se – tako je! 

>> Berlusconi odlučio: Kaka ne ide nikuda!

I Chris je tako posjetio tatto majstora i iznad srca istetovirao ta četiri čarobna slova – KAKA. 

Naravno, ne radi se tu o tatto naljepnicama iz Čunga lunge pa da se skinu s vodom. Ne, iznad srca 25 – godišnjaka zrcalila se prava, pravcata tetovaža.

'Ponijele su me emocije! Kaka je jedan od mojih omiljenih igrača i bio sam presretan što mu je ponuđen transfer u moj klub', izjavio je za engleske medije.

Kada je vidio da je napravio račun bez krčmara, nije se dao smesti. Nije htio skinuti tetovažu i okrenuo je sve na ljepšu stranu.

'Poslije nekoliko dana, vidio sam zabavnu stranu svega. Neću skinuti tetovažu', kaže ovaj navijač Citya. Dodajući kako planira istetovirati ime Robinha, u nadi da će mu jednog dana na tijelu pisati Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ili možda Mario Mandžukić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene