Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Schuster poriče transfer u Madrid

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nijemac Bernd Schuster opovrgnuo je medijske napise da je s Real Madridom vodio razgovor oko preuzimanja trenerske palice od Fabia Capella na kraju sezone.

Schuster je istaknuo kako je već umoran od kontinuiranih spekulacija koje ga povezuju s različitim poslovima. Nakon što je doveo Getafe u polufinale Kupa Kralja (Copa del Rey), a i dalje je u utrci za nastup u Europi iduće godine, bivši veznjak Barce, Reala i Atletica je postao prilično tražen.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Schuster potpisao predugovor s Realom Slika nije dostupna Schuster novi trener Reala

I dok su govorkalo da će možda u Bayern, predsjednik Reala Ramon Calderon, dao je u svojim izjavama naslutiti da će Fabio Capello napustiti Santiago Bernabeu na kraju sezone te da bi ga mogao zamijeniti upravo Schuster.

"U tome nema istine. Nisam razgovaras ni sa kime iz Reala. Nema ništa novo u ovoj priči koju su izvukli španjolski mediji. Opet.", rekao je Schuster za njemačku web stranicu sport1.de. 

I predsjednik Getafea Angel Torres tvrdi da ih Real nije kontaktorao u vezi sa Schusterom. 

"Madrid na snije kontaktirao niti su tražili dozvolu da razgovaraju s Berndom. No, ja ipak molim za strpljenje jer se Getafe nalazi u vrlo važnom periodu jedne uspješne sezone. Ne znam bi li se uklopio u real, ali on je izvrstan trener i najvjerojatnije bi se uklopio u bilo koji veliki klub. Mi želimo da Bernd ostane, ali ako odluči otići bit ćemo mu svejedno zahvalni na za ove dvije godine koje smo snjim proveli", rekao je Torres. 

Španjolski su mediji danas prenijeli vijest da se Calderon sastao s Nijemcem i sve dogovorio, te da bi Getafe trebao dobiti milijun eura odštete. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene