Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Schuster potpisao predugovor s Realom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema pisanju španjolskih listova njemački nogometni stručnjak Bernd Schuster potpisao je predugovor s Real Madridom i od iduće sezone vodit će "Kraljevski klub".

Schuster, koji će do konca sezone ostati na klupi Getafea, potpisao je ugovor sa zanimljivom klauzulom. Ukoliko vodstvo Reala odustane od njegova angažmana Schusteru će pripasti milijun eura odštete.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Realu ne treba novi napadač!' Slika nije dostupna Schuster: Real me nije kontaktirao

Bivši njemački reprezentativac na klupi "Galacticosa" zamijenit će Fabia Capella koji nije ispunio očekivanja čelnika Reala. Capello ima ugovor do srpnja 2009. godine, no prema pisanju "Asa", bliskog madridskom klubu, Capello i predsjednik kluba Ramon Calderon već su postigli dogovor i talijanski stručnjak je pristao na sporazumni raskid ugovora, a za uzvrat će dobiti jednogodišnju plaću.

Schuster je jedan od rijetkih igrača koji je igrao za Real Madrid, Barcelonu i Atletico Madrid. Nedavno je u anketi provedenoj među navijačima Reala zauzeo prvo mjesto na listi željenih trenera ispred Rafe Beniteza i Jose Mourinha. Getafe je treći španjolski klub u kojem ovaj njemački stručnjak radi. Trenirao je i Levante, te Xerez, a vodio je i Šahtar, te Koln. 

Schuster želi Žigića

Real je posljednji u nizu klubova koji žele angažirati 26-godišnjeg napadača Racinga iz Santandera, Srbina Nikolu Žigića (još su zainteresirani Juventus, Manchester, Arsenal, Tottenham i Bolton). Navodno je upravo Schuster taj koji je Ramonu Calderonu Žigića predložio kao jedno od mogućih pojačanja. Nijemac vjeruje kako bi se Žigić dobro uklopio u 'špici' s Ruudom van Nistelrooyom.  

Ni sam Žigić nije nesklon toj ideji. 

"Naravno da da bih volio igrati za klub kao što je Real. No, želim naglasiti da sam zadovoljan u Racingu", rekao je Žigić. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene