Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ronaldinho nezadovoljan tretmanom u Barceloni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ronaldinhove frustracije zbog odnedavnog tretmana Barcine Uprave rastu sve više. AS piše da je Ronaldinho bio vidno ljut već po povratku iz Švedske,a sve više kolega ga ili odgovaraju od odlaska s Nou Campa ili pak, nagovaraju na transfer u Milano.

Nitko iz kluba nije s Ronaldinhom otputovao na utakmicu reprezentacije Brazila, iako je Barca uvijek slala svog predstavnika na sve internacionalne utakmice svojih brazilskih zvijezda (poput Sonnyja Andersona i Rivalda), a najčešće su u Španjolsku 'vraćani' i privatnim avionom. Kako je to ovaj put izostalo, Ronaldinho je na novinarsko pitanje može li navijačima Barce potvrditi svoju odanost klubu jednostavno planuo: "Moja jedina odgovornost je igrati nogomet, a ostale stvari ostavljam svom bratu i menadžeru Robertu de Assisu".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Cristiano Ronaldo u Barcu, Ronaldinho u Milan, Kaka u Real? Slika nije dostupna Ronaldo Berlusconiju: Dovedite Ronaldinha

Nakon 'hladnog tuša' koji mu je ovaj tjedan priredila Barcelona, Ronaldinho su navodno dodatno uznemirili komentari koje je izrekao Ferran Soriano, potpredsjednik kluba. Soriano je navodno izjavio da produljenje Brazilčeva ugovora do 2014. nikada nije ni bilo 'na stolu'. Te su tvrdnje uzrujale i Ronaldinhova menadžera de Assisa, koji je ustvrdio da će se nogometaševa budućnost znati kroz nekoliko tjedana.

"Svašta se može dogoditi. Istina je to što kažu Berlusconi i Galliani da bi, ako moj brat odluči promijeniti klub, Milan bio dobra solucija. Mi imamo izvrsne odnose s Rossonerima, s Leonardom", rekao je Roberto de Assis za Corriere dello Sport i dodao da je razgovarao i s Interom i još nekim drugim klubovima. No, Milan je, tvrdi, ipak u prednosti.

U međuvremenu, sve je više kolega, ponajviše ipak Brazilaca, koji Ronaldinha ili odgovaraju od odlaska s Nou Campa ili pak, nagovaraju na transfer u Milano.

Ronaldo, koji je i sam nedavno stigao u Milan, nagovara bivšeg suigrača iz reprezentacije da mu se pridruži u idućoj sezoni.

"Bilo bi izvanredno kada bi Kaka, Ronaldinho i ja igrali zajedno i na klupskom nivou. Svaki igrač sanja o tome da zaigra u dresu Rossonera i mislim da ga neće trebati puno uvjeravati. Otkako sam došao ovdje dogodile su mi se mnoge dobre stvari. Napokon sam opet sretan i zadovoljstvo mi je igrati i trenirati", rekao je Ronaldo.

A iako ni sam najvjerojatnije ne zna hoće li ostati na San Siru ili će otići na Santiago Bernabeu, još jedan Brazilac, Kaka, tvrdi da radi na tome da uvjeri Ronaldinha da dođe u Milan.

"Ovdje bi bio jako zadovoljan. Znam da bi mu se svidio ovaj grad koji je poznat po modi i najboljim restoranima. Ne vidim zašto ne bismo u Milanu mogli igrati zajedno jednako dobro kao i za Brazil", izjavio je Kaka prije nekoliko dana, a kampanju 'dozivanja' zvijezde u Milan nastavio je još jedan Brazilac.

"Ovdje bi igrao kao nekada u Barceloni i ponovno bi postao najbolji igrač svijeta. On zna koliko je Milan cijenjen u Europi", izjavio je Serginho.

No, ima i onih koji ne misle tako. Interov vratar Julio Cezar (pogađate, Brazilac je) pak rekao: "Bila bi velika pogreška da dođe u Milan. On mora ostati u Barceloni. Tamo je pored mora, a ovdje je uvijek hladno. To bi njemu stvaralo probleme".

No, kako su Inter i Milan gradski rivali, a Cezar je ipak vratar, možda je iz njega progovorila zabrinutost, ne za klimatske uvjete, već za svoju mrežu u gradskim derbijima.

Ronaldinhov (sadašnji) suigrač, Leo Messi, po novinama pak priča kako se on i Ronaldinho stalno šale na račun priča vezanih uz njihove navodne transfere. Za Argentinca se zanima Inter, pa ako se oba transfera realiziraju, njih bi dvojica opet završili u istom gradu, iako ovaj puta na različitim stranama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene