Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Cristiano Ronaldo u Barcu, Ronaldinho u Milan, Kaka u Real?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Barcelonin predsjednik Joan Laporta rekao je treneru Franku Rijkaardu i sportskom direktoru Txikiju Begiristainu da klub iz Katalonije ne smije propustiti šansu da Cristiana Ronalda 'izvuče' iz Manchestera. S druge strane, sve je više izvjesno da gube Ronaldinha...

Laporta je pod dojmom da Ronaldo želi doći na Camp Nou i odlučan je u nakani da Barca iznađe sredstva za kupnju Portugalca. A kako se sve češće priča o Ronaldinhovu prelasku u Milan, Laporta je vodstvo kluba pokušao uvjeriti da to nije razlog zašto im treba Cristiano Ronaldo, tj. da on nije zamjena za Ronaldinha. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mourinho: 'Kaka je odglumio prekršaj' Slika nije dostupna Milanu porasli apetiti

Milanov potpredsjednik Adriano Galliani pak tvrdi da su Talijani u više nego u dobroj poziciji da tijekom ljetnog transfer perioda 'ulove' nezadovoljnog Ronaldinha. No, ipak se distancirao od 'nesportskog nadmetanja'. "Nećemo raditi ono što rade drugi klubovi. Ronaldinho ima ugovor s Barcelonom i mi ćemo pregovarati samo ako ga Barcelona odluči prodati", rekao je Galliani. 

No, da se u Milanu nešto 'kuha' dokazuje i činjenica da su 'otvorena vrata' pregovorima s Realom oko Brazilca Kake. Već kod pregovora oko Ronalda, prema pisanju časopisa AS, Galliani je jasno Realu dao do znanja pod kojim uvjetima bi prodali Kaku. Dogovor bi uključivao 3 igrača plus cash (pare), tj. Kaka za Mahamadoa Diarru, Robinha i Fabia Cannavara plus ostatak u novcu. 

Na prodaju Kake Milan se odlučio jer su prilično sigurni da će Ronaldinho ipak doći na San Siro. Navodno je i predsjednik Milana Silvio Berlusconi već dao zeleno svjetlo da se pripremi prodaja Brazilca jer mu je jasno da klub nije u mogućnosti zadržati obojicu. 

Real je otvoren za pregovore, barem što se tiče Cannavara i Robinha, no Diarra je već problem. Klub naime, Diarru smatra bitnim dijelom Realove budućnosti unatoč problemima koje je Afrikanac ove sezone imao s Fabiom Capellom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene