Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Razvodi se Shaquille O'Neal

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zvijezda NBA-a Shaquille O'Neal podnio je zahtjev za rastavu braka sa Shaunie Nelson s kojom ima četvero djece.

“Njihov 5-godišnji brak je gotov", rekao je njegov odvjetnik Ira Elegant preko kojeg je 36-godišnji Centar Miami Heata podnio zahtjev za rastavu na sudu u Miamiju. Uz zahtjev je priložen i predbračni ugovor potpisan u prosincu 2002. prije vjenčanja na Beverly Hillsu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Shaquille O'Neal ostaje u Miamiju Slika nije dostupna NBA: Miami Heat bez Shaqa 6 tjedana

O'Neal svoju 'otuđenu' 32-godišnju suprugu optužuje za "tajnovitost o svom imovinskom stanju", pa od nje zahtijeva da odvjetnicima da "točan iznos novca, fondova, dionica, obveznica i vrijednosnih papira koje je stekla za vrijeme braka". Ipak, sam je predložio da ona preuzme privremeno skrbništvo nad njihovo četvero djece (Shareef (7), Amirah (6), Shaqir (4) i Me'Arah (1)). Iz prijašnjih veza Shaq ima kćer Taahirah, a Shaunie sina Mylesa. 

Obitelj trenutno živi na ekskluzivnom imanju u Miami Beachu, kojeg su za 18,8 milijuna dolara kupili u ljeto 2004. kada je Shaq prešao u Miami Heat. Imanje će na prodaju, a NBA centar za njega sada traži čak 32 milijuna dolara. 

On inače, zarađuje 20 milijuna dolara po sezoni, a do isteka ugovora s Heatom ostale su mu još 3 godine. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene