Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Del Piero: Igrat ću još 8 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Juventusov kapetan Alessandro del Piero kaže da mu mirovina još ne pada na pamet te da bi volio da Deschamps ostane trener 'Stare dame'.

"Imam poruku za sve koji me 'masakriraju po novinama - imam namjeru igrati još 8 godina", rekao je 32-godišnji del Piero. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Del Piero produžio s Juventusom Slika nije dostupna Juventus: Postoji opasnost da izgubimo Del Piera

"Ja sam kao Gigi Buffon, želim vidjeti Juve na pobjedničkom postolju iduće sezone. Sretan sam što su Mauro Camoranesi i David Trezeguet izabrali ostati u klubu ove sezone, čak i ako je to bilo iz sebičnih razloga. Njihova odluka nas je ojačala", dodao je jedan od rijetkih igrača koji je za Juve odigrao preko 500 utakmica i postigao više od 200 golova. 

Del Piero je komentirao i medijske spekulacije da bi se na trenersku klupu mogao vratiti Macrelo Lippi. 

"Ako se to dogodi, to će jako utjecati na mene. Ne znam hoće li doći do toga i ne želim o tome razmišljati", rekao je Talijan, ali je i dodao kako bi volio da Deschamps ostane trener. 

A Juventusov šef, Lapo Elkann, kaže kako si klub ne može priuštiti bezuvjetnu potporu Didieru Deschampsu.  

"Još je ostalo puno utakmica u ovoj sezoni. No, i igrači i on će imati dovoljno vremena da nas uvjere da je to dobitna kombinacija", rekao je Elkann koji je inače, potomak dinastije Agnelli, vlasnika Fiata. A Fiat je većinski vlasnik Juventusa.....

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene