Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Perica Bukić 2008. u Plivačkoj kući slavnih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon izbornika Ratka Rudića i proslavljeni hrvatski vaterpolist i predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza Perica Bukić bit će primljen u Plivačku kuću slavnih u 2008.

Bukićevu nominaciju podržalo je svih 185 članova Odbora za imenovanje Kuće slavnih, koji su tako odali počast jednom od najboljih hrvatskih vaterpolista svih vremena.

Pročitajte i ovo Doček vaterpolista u Zračnoj luci Franjo Tuđman Dnevnik Nove TV pita Jesu li svjetski prvaci u vaterpolu primjereno dočekani? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV Slika nije dostupna Rudić: "Razočaran sam, nismo ostvarili cilj."

Bukić (41) je s reprezentacijom bivše države osvajao olimpijska zlata 1984. i 1988., a s hrvatskom reprezentacijom srebro na OI u Atlanti. 

U svojoj karijeri igrao je za Solaris, Mladost i Jadran, a od 2004. obnaša dužnost predsjednika HVS-a.

Osim Bukića, sljedeće godine će u Kuću slavnih ući plivači Belgijanac Fred DeBurghgraeve, Mađar Andras Hargitay i Amerikanka Anita Nall, sinkro-plivačica Amerikanka Jill Savery, daljinski plivači Amerikanka Shelley Taylor Smith i Nizozemac Herman Willemse, trener Jon Urbanchek i australska vaterpolistkinja Debbie Watson.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene