Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Odgođeno okupljanje hrvatskih odbojkaša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Okupljanje hrvatskih odbojkaških reprezentativaca, koje je bilo predviđeno za danas u 14 sati u zagrebačkom hotelu Holiday Inn, odgođeno je za sutra u 20 sati, izjavio je glavni tajnik HOS-a Petar Rilović.

Glavni tajnik HOS-a je rekao da je okupljanje odgođeno zbog vremenskog tjesnaca u kojem se našao novi izbornik Leo Barić koji je naslijedio smijenjenog Radovana Malevića. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nastavlja se sukob u hrvatskoj odbojci Slika nije dostupna Leo Barić novi izbornik muške odbojkaške reprezentacije

Novi izbornik jučer je objavio popis 22 reprezentativca koja su pozvana na pripreme za EP, koje se u rujnu održava u Rusiji, a danas se u hotelu Holiday Inn pojavio samo jedan igrač, debitant Igor Srdoč, koji nije znao da je okupljanje odgođeno. 

>> Odbojkaši nastavljaju pripreme s Malevićem

>> Leo Barić novi izbornik muške odbojkaške reprezentacije

>> Skandal u hrvatskoj odbojci!

"Željeli smo igračima pružiti priliku da srede dojmove jer se nalaze u vrlo neugodnoj situaciji. Ne želim koristiti igrače kao štit i poštovat ću svaku njihovu odluku," kazao je izbornik Barić. U hotelu Holiday Inn pojavio se bivši predsjednik Saveza Ante Baković koji je nedavno izabran za koordinatora između Saveza i reprezentacije, no nije bilo sadašnjeg predsjednika Andrije Popovića. Na jučerašnjem predstavljanju novih izbornika muške (Lea Barića) i ženske reprezentacije (Igora Lovrinova), glavni tajnik HOS-a Petar Rilović zaprijetio je igračima koji će bojkotirati novog izbornika suspenzijama, no Barić je danas poručio kako neće biti kazni.

"Bila je to ishitrena reakcija. Nema nikakvih ucjena i kazni, igračima treba biti čast igrati za reprezentaciju," dodao je Barić.

Inače, smijenjeni izbornik Rade Malević je za danas u 20 sati najavio okupljanje reprezentativaca na Bjelolasici, gdje bi trebali imati zajedničku večeru. 

Prema onome što je objavljeno u hrvatskom tisku, na tom okupljanju bi se trebali pojaviti stožerni igrači hrvatske
reprezentacije, koji izražavaju podršku Maleviću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene