Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bilić: Ovaj travnjak nije ono po čemu je Wembley bio poznat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon jučerašnjeg treninga u Londonu, Slaven Bilić 'popljuvao' je teren na novom Wembleyu. To nije, rekao je naš izbornik, ono što je Wembley nekada imao i po čemu je bio svjetski poznat.

Trening "vatrenih" na novom Wembleyu započeo je jučer navečer u 19 sati po lokalnom vremenu i trajao je tek nešto više od sat vremena. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Četiri gola za tri boda Slika nije dostupna Bilić objavio tko će u Makedoniju i Englesku

Na konferenciji za novinare nakon treninga Bilić je izjavio kako zaista voli Englesku u kojoj je živio punih 5 godina, no da travnjak na Wembleyu, nacionalnom ponosu Engleza koji je stajao gotovo 780 milijuna funti, nije dobar. 

"Teren nije dobar. Nije u onakvom stanju kakav je nekada bio i po čemu je Wembley bio svjetski poznat. Mislim naravo, na stari Wembley. Znam da je prije 3 tjedna tu održana NFL utakmica (američki nogomet) i teren je ok, ali nije dobar. Ovaj stadion i ova utakmica zaista zavrijeđuju bolje. Površina izgleda mekana, no u stvari je sve tvrdo i vrlo sklisko, poput leda. I da budem iskren, to nije dobro za nas, ali definitivno nije dobro ni za Engleze", rekao je Bilić. 

>> Bilić objavio sastav: Ispao Petrić, u napadu Olić

>> Video: Vatreni spremni za Engleze

S Wembleya su tek poručili da njihovo osoblje radi i dan i noć kako bi popravili stanje terena. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene