Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Materazzi out nekoliko mjeseci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Branič Intera i reprezentativac Italije Marco Materazzi mogao bi nekoliko mjeseci provesti van terena zbog ozljede bedrenog mišića na jučerašnjoj prijateljskoj utakmici Mađarska - Italija (3:1).

34-godišnji Talijan, možda najpoznatiji po 'svađi' s Zinedineom Zidaneom na SP-u u Njemačkoj 2006., ozlijedio se kada je na njega pao protivnički igrač. Povučen je iz igre pred kraj prvog poluvremena, a u svlačionici je od bolova pao u nesvijest. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Materazzi se vraća na terene Slika nije dostupna Riješen misterij Materazzijevih riječi

Na današnjem pregledu doktori su otkrili puknuće vene u desnom bedru što je uzrokovalo unutarnje krvarenje.  Ppodvrgnut je jednosatnoj operaciji bedra u bolnici u Pavii.
"Precizniju dijagnozu ćemo znati kroz nekoliko sati, no za oporavak će mu trebati najmanje nekoliko tjedana. Nadam se da će se vratiti na teren prije Božića", rekao je doktor talijanske reprezentacije Andrea Ferretti. 

Materazzi će tako sasvim sigurno propustiti predstojeće kvalifikacijske utakmice za EURO 2008. s Francuskom (8. rujna u Milanu) i Ukrajinom (12. rujna u Kijevu), te prvenstvene i utakmice Lige prvaka s Interom. Materazzijeva zamjena u reprezentaciji je Andrea Barzagli.

>> Materazzi objavljuje knjigu o svađi s Zidaneom

>> Materazzi opet 'napadnut' na utakmici

>> Riješen misterij Materazzijevih riječi

>> Materazzi: Još čekam Zidanovu ispriku

>> Materazzi priznao da je uvrijedio Zidanea

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene