Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Maldini u Milanu ipak još jednu sezonu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Legenda talijanskog nogometa Paolo Maldini (39) u srpnju ipak neće zaključiti karijeru već će po svemu sudeći odigrati još jednu sezonu za Milan, objavila je danas Gazzetta dello Sport.

"Sve sam bliži odluci da odigram još jednu sezonu. Fizički se osjećam sjajno, a čelnici kluba i suigrači traže da ostanem još jednu sezonu," kazao je kapetan još uvijek aktualnog europskog prvaka Milana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Paolo Maldini najavio prekid karijere Slika nije dostupna Maldini i Reina ušli u knjige rekorda

Maldini će 26. lipnja napuniti 40 godina i planirao se na koncu ove sezone oprostiti od aktivnog nogometa. Posebice što je ove sezone imao problema s koljenom. Međutim, situacija se popravila i Maldini se predomislio.

"Konačnu odluku ću donijeti vrlo brzo," poručio je Maldini koji u redovima "Rossonera" igra od 1984. godine.

Maldini je nedavno odigrao 1000-tu utakmicu u dresu Milana, a sa "crveno-crnima" je osvojio sedam talijanskih naslova prvaka, pet europskih titula, dva Interkontinentalna kupa, klupsko prvenstvo svijeta, pet europskih Superkupova, jedan talijanski Kup i pet talijanskih Superkupova. Za reprezentaciju je odigrao 126 utakmica i osvojio svjetsko srebro (1994) i broncu (1990), te europsko srebro (2000).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene