Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Makaay u Feyenoordu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Minhenski je Bayern primio veći broj ponuda za napadača Roya Makaaya i sasvim je sigurno da će Nizozemac napustiti bavarski klub, no čini se da će se vratiti u domovinu.

Otkako je 2003. za 20 milijuna eura stogao iz španjolskog deportiva, 32-godišnji Makaay je za Bayern postigao 78 pogodaka u 129 ligaških utakmica (16 samo ove sezone). No, kako je klub kupio dva nova napadača ( Lucu Tonija i Miroslava Klosea), pretpostavlja se da su već računali na njegov odlazak iz kluba. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Škrti Bavarci: Bayern traži FIFA-u novac za Robbena! Slika nije dostupna Olić u problemima pred važne utakmice Bilić boysa!

"Pretpostavljam da će napustiti Bayern. Imamo mnoge ponude. Želim mu zahvaliti na uspješne 4 godine u klubu, bio je naš vrlo važan igrač, no zamolio nas je da ga pustimo da se vrati u domovinu. Njemu i obitelji želim sve najbolje", izjavio je čelnik kluba Karl-Heinz Rummenigge. 

Nizozemski mediji prenose da je transfer Makaaya u klub iz Rotterdama već gotova stvar. Službeni oproštaj od Bayerna očekuje se 10. kolovoza kada će se na Allianz Areni održati počasni oproštaj od Mehmeta Scholla.  


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene