Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Olić u problemima pred važne utakmice Bilić boysa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naš najbolji napadač kritički se osvrnuo na igru Mourinhovog Reala nakon utakmice u Munchenu...

Nakon što nije igrao u revijalnoj utakmici između Reala i Bayerna na službenom oproštaju Beckenbauera, Ivica Olić otkrio je težinu svoje ozljede.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 160.000 obožavatelja Severina trenutačno najpopularnija Hrvatica na Facebooku Slika nije dostupna Škrti Bavarci: Bayern traži FIFA-u novac za Robbena!

'Imam problem s meniskom lijevog koljena. To je ona noga koju sam operirao. Već duže vrijeme imam problema s im, danas ću vidjeti o čemu se radi, onda ćemo svi skupa biti pametniji' kazao je za Sportske novosti Olić.

Olić će pregled obaviti danas kod svjetski priznatog stručnjaka Hansa Wilhelma Müllera Wolfartha. Kaže li njemački liječnik da je potrebna operacija to će biti veliki hendikep za hrvatsku reprezentaciju koju u rujnu čekaju ogledi s Latvijom i Grčkom. Olić je jedini sigurni Bilićev izbor u napadu Hrvatske, dok se ostali napadači moraju izboriti za prvi sastav. Ako i ne dođe do operacije, pitanje koliko će trebati vremena i terapija da Olić zaliječi ozljedu.

Olić se osvrnuo i na utakmicu s Realom, te dao svoje mišljenje o Mourinhovoj igri i taktici.

'Real mi se nije svidio. Istina, još su u pripremama, treba vidjeti kako će izgledati kad im službeno starta sezona. Ali ovo što sam vidio nije me nimalo oduševilo, dapače', kazao je Olić te dodao kako je Real igrao defanzivni nogomet kojeg navijači Reala sigurno neće tolerirati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene