Obavijesti Video Pretražite Navigacija

LaTasha Jenkins oslobođena optužbi za uzimanje dopinga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka atletičarka LaTasha Jenkins (30) oslobođena je optužbi za uzimanje dopinga i moći se vratiti na atletske staze.

Nakon atletskog mitinga u Bruxellesu 2006. godine LaTasha Jenkins je optužena za uzimanje zabranjenog nandrolona. No, ona je uspjela dokazati da su prilikom testiranja u laboratorijima u Njemačkoj i Belgiji napravljene greške u proceduri. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VELIKA AKCIJA EUROPOLA Uhićeno više od 540 ljudi, među njima i hrvatski državljani: Prodavali ''korona lijekove'' i doping, zaplijenjena roba vrijedna 63 milijuna eura Ahed Tamimi (Foto: AFP) U zatvoru od prosinca Oslobođena palestinska tinejdžerica koja je ošamarila izraelskog vojnika, dočekana kao heroina

LaTasha Jenkins je svoje tvrdnje prvo uspjela dokazati pred Američkom antidopinškom agencijom, a potom i pred Svjetskom antidopinškom agencijom.

"Vesela sam što je završio ovaj mukotrpni proces koji je trajao godinu i devet mjeseci. Sada ponovno mogu normalno živjeti, a želim i nastaviti atletsku karijeru", izjavila je LaTasha Jenkins, koja je na SP 2001. u Edmontonu osvojila srebrnu medalju u utrci na 200 metara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene