Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kuže uhvaćen na djelu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se zaklinjao da je kocka iza njega, od toga ipak ne može pobjeći, a "sreću" traži u kladionici. Jedna od dobrih odluka Zdravka Mamića bila je zabrana klađenja igračima i stručnom stožeru koju je izrekao u lipnju. Kazna za prekršaj, odnosno klađenje, iznosi 10.000 eura, no vidjet ćemo kakva će biti Kužeova.

Dinamova trenera često se može čuti kako barata koeficijentima, čak i “obični” kladitelji tvrde kako se često može vidjeti u kladionici blizu Kvatrića, a ovaj ima se i dokaz - fotografija Dinamova trenera kako pregledava ponudu snimljenu prije nekoliko dana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dinamo demantirao smjenu Josipa Kužea Slika nije dostupna Mamić o Dinamovom porazu

Česte sumnje, pa i optužbe iz prošle sezone, kada je Dinamo već osigurao naslov, kako Kuže kalkurira, kao i cijela momčad te malo “čudni” rezultati koji su se zaredali, očito nisu pokolebali Kužea da i dalje pohodi kladionicu. 

U ožujku ove godine procurila je informacija kako je Dinamov trener stavio 10.000 kuna na pobjedu Hajduka. Kuže se kao odgovor na to nasmijao, pa pokušao zanijekati uz zanimljiv dodatak: "Pa što i da jesam?". 

Zanimljivo, Kužeu je tada velik dobitak odnio današnji igrač Davor Vugrinec, koji je pogotkom izjednačio na 1-1 u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa u Splitu. Ionako neugodnu situaciju s pokušajem smjene sada si je dodatno zakomplicirao.

Osim što je krajnje upitno što se kladi trener, koji i te kako može utjecati na konačni ishod, osobito na kombinacije "poluvrijeme - kraj", ogriješio se i o klupski pravilnik.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene