Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kod Korenice sukob BBB i Torcide, privedeno 105 navijača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna teže i pet lakše ozlijeđenih osoba te pet oštećenih osobnih automobila i kombi-vozila posljedice su tučnjave navijača Bad Blue Boysa i Torcide jučer poslijepodne u Bjelopolju kod Korenice.

Kako je priopćila ličko-senjska Policijska uprava, poslije 13,30 sati nenajavljena navijačka skupina BBB-a, koja je putovala u Zadar, sačekala je, a zatim i napala skupinu navijača Hajduka koja je pod policijskom pratnjom putovala na utakmicu u Zagreb.

Pročitajte i ovo Josip Pavić, državni tajnik - 2 Za Dnevnik Nove TV Državni tajnik o ustaškoj zastavi: "Dovoljno je jasno tko je kriv i odgovoran" Slika nije dostupna Subotnji dvoboj u Maksimiru test za navijače

Nakon snažne tučnjave navijačkih skupina, veći dio izgrednika dao se u bijeg, ali su u brzoj policijskoj intervenciji svi pohvatani i privedeni na obradu u policijsku postaju u Korenici, navodi se u priopćenju ličko-senjske Policijske uprave. 

Policija je privela čak 105 navijača, od čega su Torcidaši ubrzo pušteni, a napadači, Bad Blue Boysi, njih više od 40, zadržano je, i nad njima se provodi kaznena obrada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene