Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kobe Bryant zasjenio SP u boksu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda je Svjetsko prvenstvo u boksu okupilo u Chicagu 700 boksača iz 119 zemalja mediji za sada ne posvećuju previše prostora događajima iz UIC Paviljona. Apsolutna prva vijest u 'gradu vjetra' trenutačno je moguć prelazak Kobe Bryanta iz Los Angeles Lakersa u redove Chicago Bullsa.

Mediji se već danima zabavljaju mogućim 'tradeom' i pitanjem u kojem bi klubu mogla završiti jedna od najvećih NBA zvijezda.

Pročitajte i ovo Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu Slika nije dostupna SP rukomet - Hrvatice u lovu na Peking

Što se tiče boksa do sada je možda i najveću pažnju privuklo pitanje financiranja Svjetskog prvenstva koje se prvotno trebalo održati u Moskvi, no nakon što su Rusi zapali u probleme u igru je uskočio Chicago. Organizatori SP-a se brane kako na financiranje prvenstva nije potrošen niti jedan dolar poreznik obveznika.

'Nismo potrošili novce naših građana', branio se jedan od čelnika Organizacijskog odbora Pat Ryan, koji je ujedno i prvi čovjek projekta 'Chicago - Olimpijske igre 2016'. 

Ryan nije želio otkriti koliko je novaca potrošeno za organizaciju SP-a, niti koje sve gradske službe pomažu u organizaciji prvenstva, osim policije i vatrogasaca.

Sponzor SP-a je 'World Sports Chicago', organizacija koja je
pokrenuta u sklopu kandidature za OI 2016. godine.

'Prvenstvo dolazi iz našeg fonda, a ne iz grada. Dolari poreznih obveznika nisu korišteni', dodao je glasnogovornik World Sports Chicaga Kevin Smith.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene