Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jovanović najbrža u polufinalu na 50 leđno, Draganja najbrži u polufinalu na 100 slobodno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska plivačica Sanja Jovanović plasirala se u finale na 50 metara leđno na Svjetskom prvenstvu u 25-metarskim bazenima u Manchesteru. Duje Draganja se plasirao u finale na 100 slobodno i to s najboljim rezultatom polufinala.

Jovanović je isplivala najbolje vrijeme polufinala i novi rekord svjetskih prvenstava s rezultatom 26.71 sekundi, što je za samo 21 stotinku slabije od njezinog svjetskog rekorda postavljenog na Europskom prvenstvu u Debrecenu u prosincu prošle godine.
Drugi rezultat polufinala ostvarila je Kineskinja Chang Gao sa 27.06, a treće Kirsty Coventry iz Zimbabvea sa 27.13.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Doček za rekordere Slika nije dostupna Jovanović brončana na 100 leđno, Draganja u finalu na 50 slobodno

Najbolji hrvatski plivač Duje Draganja nastavlja s odličnim predstavama na Svjetskom prvenstvu u 25-metarskim bazenima u Manchesteru. 

Dan nakon osvojenog zlata na 50 metara slobodno uz isplivani svjetski rekord, Draganja se plasirao u finale na 100 slobodno i to s najboljim rezultatom polufinala.

Draganja je u polufinalu plivao 47.60 sekundi, drugi rezultat ostvario je Alžirac Nabil Kebbab sa 47.66, a treći Talijan Filippo Magnini sa 47.77.

Finale je na rasporedu u nedjelju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene