Obavijesti Video Pretražite Navigacija

FIFA dodatno kaznila Navarra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Međunarodna nogometna federacija (FIFA) kaznila je igrača Valencie, Davida Navarra zabranom igranja u idućih sedam mjeseci u svim natjecanjima.

FIFA je tako postrožila kaznu disciplinske komisije Europskog nogometnog saveza (UEFA) koja je Navara suspendirala na sedam mjeseci, ali u europskim kupovima. FIFA je proširila suspenziju na sva natjecanja. Vodstvo "Šišmiša" najavilo je žalbu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Burdisso: Nisam ni vidio tko me udario u Valenciji Slika nije dostupna Snimka tučnjave Intera i Valencije

Navarro je kažnjen zbog sudjelovali u tučnjavi nakon utakmice Valencia - Inter u Ligi prvaka. UEFA je kaznila šestoricu igrača, te oba kluba, a najveću kaznu dobio je branič španjolske momčadi David Navarro. 

Nogometaši Intera Nicolas Burdisso i Maicon kažnjeni su neigranjem šest europskih utakmica, njihov suigrač Ivan Cordoba na tri utakmice, a Julio Cruz na dvije utakmice neigranja. Igrač Valencie Carlos Marchena propustiti će iduće četiri europske utakmice "Šišmiša". Oba kluba kažnjena su sa 250.000 švicarskih franaka. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene