Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Burdisso: Nisam ni vidio tko me udario u Valenciji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Branič Intera, Nicolas Burdisso, priznao je da uopće nije vidio tko ga je udario na uzvratnoj utakmici Lige prvaka u Valenciji, a vratar Francesco Toldo objasnio je kako je uopće do toga došlo...

Izgred je započeo netom nakon posljednjeg zvižduka suca naguravanjem Carlosa Marchene i Nicolasa Burdissa, a David Navarro, koji nije ni ulazio u igru, s klupe se zatrčao prema Argentincu i nokautirao ga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Video: Celtic lovi bod na San Siru Slika nije dostupna Kick-bokser Navarro 'odslužio' 6-mjesečnu kaznu

"Svađao sam se s Marchenom i dobio udarac s leđa. Nisam znao tko ili što me udarilo. Ali vidjeli ste reakciju cijele momčadi, iz toga se vidi da smo vrlo ujedinjeni. Zaista je razočaranje što smo ispali", rekao je Argentinac. 

O svojoj svađi s Carlosom Marchenom, Burdisso je dodao: "Gledajte, takve se stvari događaju na terenu. To je normalno. Ali ono što se poslije dogodilo nije i uvjeren sam da će UEFA učiniti što treba". 

Vratar Intera Francesco Toldo, koji je stajao vrlo blizu kada je izbila svađa, objasnio je zašto je Nicolasu Burdissu razbijen nos....

"Carlos Marchena je ismijavao Burdissa na španjolskom.  Nažalost po njega, mi u momčadi imamo 15 igrača koji govore španjolski i izabrao je krivog. Burdisso je reagirao instinktivno", objasnio je Toldo i dodao: 

"Vukao sam Burdissa od Marchene na drugu stranu. No, problem je nastao kada nam je idiot po imenu Navarro došao s leđa. Nitko nije ni očekivao da će nekoga udariti, ali on je upravo to učinio. Nicolasov nos doslovce je odletio na drugu stranu i vidio sam da pada kao vreća krumpira, kao da gubi svijest. Tu smo svi pukli i potrčali za tom kukavicom koji je odmah pobjegao". 

"Cordoba ga je uspio udariti, ali je nosio štitnike. Uspio se dokopati svlačionice i tamo se nastavila potjera", dodao je. 

Televizijske kamere iz tunela za igrače pokazale su kaotične snimke na kojima Esteban Cambiasso i Luis Figo pokušavaju proći pored osiguranja i probiti se do Valencijine svlačionice. Toldo se uspio 'prošuljati' pored zaštitara no što se dogodilo kada je stigao u svlačionicu?

"Tamo je već bila policija, bilo je prometnije nego na milanskim ulicama za vrijeme najveće prometne gužve. Trčao sam i nisam nikoga ni gledao u lice, pa me nisu ni zaustavljali. Ipak, malo prije nego sam stigao do dijela gdje su igrači, policija mi je blokirala prolaz. U tom trenutku čak nisam bio ni siguran koga tražim", rekao je Toldo. 

A glavni akter 'makljaže' Valencijin branič David Navarro ispričao se zbog svoga postupka. 

"Vidio sam da pokušavaju napasti jednog od mojih suigrača i izgubio sam živce. Nikada prije nisam učinio ništa slično i nikada niti neću. Jako mi je žao i sramim se svog postupka", izjavio Navarro te dodao da se osobno želi ispričati i Interu i Burdissu. 

"Nisam vidio ni snimku na tv-u, ni reakciju Interovih igrača u našoj svlačionici. Bio sam u drugoj prostoriji, ali suigrači su mi rekli što se dogodilo. Bila je to vrlo neugodna situacija i želim se ispričati svima na koje je utjecalo moje ponašanje", dodao je Navarro.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene