Obavijesti Video Pretražite Navigacija

F1: FIA istražuje Hamiltonovu pobjedu u Japanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ove sezone McLaren je u znaku jedne velike istrage. Svjetska automobilistička organizacija (FIA) istražuje Lewisa Hamiltona, tj. njegovu ulogu u sudaru koji se dogodio tijekom utrke za Veliku nagradu Japana.

FIA je objavila da istražuje "nove dokaze" o Hamiltonovoj vožnji iza sigurnosnog automobila, tj. sumnjaju da je Hamilton do pobjede došao na neregularan način. Hamiltonova prebrza vožnja navodno je uzrokovala sudar vozača Red Bulla Marka Webbera i vozača Toro Rossa Sebastiana Vettela koji su vozili iza njega.

Pročitajte i ovo Državno odvjetništvo Republike Hrvatske - 2 Zlouporaba položaja i ovlasti USKOK pokrenuo istragu protiv zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Zagrebu Slika nije dostupna F1: McLaren i Ferrari pod istragom FIA-e

FIA je danas ispitala Hamiltona, a odluku će donijeti sutra. U najgorem slučaju mogao bi biti diskvalificiran iz sporne utrke, no vjerojatnije je da će, ako ga kazne, krenuti s lošije startne pozicije na utrci za Veliku nagradu Kine, a nakon koje bi već mogao osvojiti naslov Svjetskog prvaka. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene