Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Englezi će zbog McClarena navijati za Hrvate?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nogometna sezona na Otoku je završila,a nakon što ih su ih Hrvati izbacili u kvalifikacijama, Englezi su u dilemi koga bodriti na predstojećem Europskom prvenstvu.

Kraj nogometne sezone u srca engleskih navijača donio je osjećaj praznine koja se ponavlja u ljetnoj pauzi, ali ovaj put još dodatno povećan time što ne sudjeluju na EP-u, piše The Sun koji za 'navijačku depresiju' predlaže i rješenje - 'usvajanje' neke od repki koje su imale 'sreće' i kvalificirale se na EURO.

Pročitajte i ovo Engleska policija, ilustracija Uspostavljen kordon Drama u Engleskoj, u tijeku velika evakuacija: "Napustite područje i na vraćajte se" Abdul Shakoor Ezedi - 1 Potraga još traje Napadač koji je majku i djecu polio kemikalijom snimljen u dućanu: Ima ozljede, već je osuđen za seksualno zlostavljanje

Kako u Britaniji igra velik broj igrača iz zemalja koje su izborile svoj nastup u Austriji i Švicarskoj, tabloid je na izbor ponudio svih 16 reprezentacija, tj. nekog od reprezentativaca, a koji inače igraju na Otoku. Uz svakog od njih dolazi pet razloga zašto navijati upravo za tu zemlju. Tako se kad kliknete na hrvatsku zastavu pojavi naš Niko Kranjčar i 5 razloga zašto navijati upravo za Hrvatsku. A ti su:

1. Crveno i bijelo vam dobro stoji
2. Imate dalmatinera koji se zove Slaven
3. Presretni ste što se Bosna i Srbija nisu kvalificirale
4. Navijač ste Portsmoutha i velik fan Nike Kranjčara
5. Toliko mrzite Stevea McCLarena da ste u biti zahvalni Hrvatima što su pomogli da dobije otkaz

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene