Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Eto'o: Ne povlačim niti jednu riječ

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samuel Eto'o odbio je povući jučerašnji verbalni napad na Barcelonina trenera Franka Rijkaarda i suigrača Ronaldinha.

"To nije bilo u afektu. Ja sam samo iskreno odgovarao na pitanja koja su mi upućena, a to je ono što želite, zar ne? Da ljudi govore ono što misle?", rekao je jutros novinarima Eto'o. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Barcelona odustala od prodaje Samuela Eto'oa Slika nije dostupna Chelsea, Manchester i Liverpool u lovu na Eto'a

"Gospodo, neću dozvoliti da netko kaže da ne razmišljam o momčadi. Trenirali smo stotinama puta i čak i kada sam bio ozlijeđen, stajao sam na kiši i davao im podršku. To je kao obitelj. Znam da ne možemo svi biti prijatelji, ali to ne može biti izgovor za blaćenje suigrača", osvrnuo se Kamerunac na Ronaldinhove izjave. 

"Ako je suigrač nezadovoljan samnom, tada neka mi to kaže u lice. Ja nisam taj koji je prekršio 'zakon svlačionice'. Ako imam što za reći nekome od suigrača, ja znam gdje mu to trebam reći", zaključio je Eto'o.

O svom odnosu s Rijkaardom, izjavio je: "Gospodo, između njega i mene neće biti problema. Ali neću povući svoje riječi". 

"Moje koljeno treba oko 15 minuta da se zagrije. I to je razlog zašto u nedjelju nisam mogao u igru. No, ljude to ne zanima, samo žele nekakve skandale", dodao je. 

Sastanak Rijkaarda i Txikija

Frank Rijkaard i sportski direktor Txiki Begiristain danas bi se trebali sastati i razgovarati o krizi koja je nastala nakon jučerašnjeg Eto'ova istupa u javnosti. 

Došlo je i do podjele među igračima. Neki, uključujući Deca i Thiaga Mottu stali su na stranu Ronaldinha. 

Predsjednik Joan Laporta jučer navečer razgovarao je s Rijkaardom i Begiristainom i od njih zahtijeva brzo rješenje problema. 

Marca pak piše da bi Rijkaard mogao otići iz Barce na kraju sezone ako osjeti da je Laportino prijateljstvo s Eto'om uzdrmalo njegovu poziciju. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene