Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Engleski mediji za poraz krive McClarena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski mediji su za 1-2 poraz svoje nogometne reprezentacije protiv Rusije u Moskvi zbog kojega će najvjerojatnije propustiti nastup na Europskom prvenstvu u Švicarskoj i Austriji sljedeće godine prvenstveno okrivili izbornika Stevea McClarena i njegovu defenzivnu taktiku.

Tako tabloid "The Sun" na svojoj naslovnici donosi McClarenovu fotografiju unutar ragbijaške lopte i naslov "Udarite ga" aludirajući na to d aće engleska ragbijaška reprezentacija u subotu igrati u finalu Svjetskog prvenstva protiv JAR-a, dok je naslov na posljednjoj stranici "Željezna zavjesa za McClarena".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna McClaren spreman pozvati Lamparda Slika nije dostupna McClaren i dalje vjeruje vrataru Robinsonu

Drugi tabloid, "Daily Mirror" piše kako engleski izgledi za prolazak na EURO, kao i McClarenov ostanak na mjestu izbornika "vise o niti", a da ih je torpedirala ruska pričuva Roman Pavljučenko koji je ušao s klupe i postigao oba pogotka za Rusiju kojima je preokrenuo rezultat.

"Daily Mail" odluku španjolskog suca Medine da dosudi 11-erac za Rusiju zbog prekršaja izvan kaznenog prostora karakterizira kao "šokantnu", ali ipak za glavnog krivca za neuspjeh smatra McClarena. Novinar tog lista smatra da je ruski izbornik Guus Hiddink nadmudrio McClarena, a engleskom izborniku zamjera i ponovno uvrštavanje vratara
Paula Robinsona u sastav kojega smatra "djelomičnim krivcem za drugi ruski gol".

"Daily Telegraph" smatra kako je McClarenov kredilibitet potpuno uništen, jer se povukao nakon vodstva 1-0. "McClaren je bio najveći krivac za poraz 0-2 od Hrvatske u Zagrebu, a ponovno je pogriješio i u Moskvi", kaže "Daily Telegraph".

Neki mediji pak, kao nasljednika McClarena vide Josea Mourinha.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene