Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Eduardo: 'Hvala svima za silnu podršku, to mi zaista puno znači u ovim trenucima!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadač hrvatske reprezentacije Eduardo da Silva se osjeća dobro i zahvalio se na podršci koja mu u velikom broju neprestano pristiže iz Hrvatske nakon loma noge u subotu, objavio je Hrvatski nogometni savez (HNS).

Eduardo je kasno sinoć razgovarao je s izbornikom Slavenom Bilićem, a čuli su se i u nedjelju ujutro. Razgovarao je i s liječnikom reprezentacije Zoranom Bahtijarevićem i izrazio zadovoljstvo obavljenom operacijom, jednako kao i liječnici u bolnici u Birminghamu, a i bolovi su mu u nedjelju bili puno manji negoli u subotu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VIDEO: Kaos na dočeku Eduarda, navijači ga prozvali Edik! Slika nije dostupna Eduardo se emotivno oprostio od navijača Arsenala

>> Deseci tisuća navijača peticijom traže doživotnu zabranu igranja za Taylora

>> Ozljeda Eduarda je teška, ali stanje je bolje nego se očekivalo

>> 'Tayloru treba zabraniti igrati nogomet, bio je to najbrutalniji start koji sam ikada vidio!'

>> Bilić: 'Dudu mi je kao sin i bitno je da bude dobro'

>> Ćorluka: 'Svi su u šoku!'

>> Detaljna kronologija karijere Eduarda da Silve

>> Birmingham City - Arsenal 2:2 

"Nemam riječi kojom bi se dovoljno zahvalio za silnu podršku koja mi učestalo pristiže iz Hrvatske. Zahvaljujem se navijačima, izborniku, stožeru, suigračima, svima skupa... To mi u ovim trenucima zaista puno znači, nisam mogao vjerovati da će moja ozljeda tako silovito odjeknuti u medijima i da ću dobiti toliko jaku i jedinstvenu potporu."

"Zvali su me mnogi, i u klub i suprugu Andreju, telefoni ne prestaju zvoniti. Posebno se zahvaljujem hrvatskim medijima i svim novinarima u Hrvatskoj na dobrim željama, a ovim putem ih molim za razumjevanje i da me se tijekom nekoliko sljedećih dana, koliko je to moguće, ipak rastereti nepotrebnog i prevelikog pritiska, kako mene tako i moje obitelji."

"U ovome trenutku stvarno mi je najpotrebniji mir, poglavito ovo vrijeme neposredno nakon operacije. Želim se dobro naspavati i odmoriti i molim medije da ipak ne inzistiraju na dolasku u London i na telefonskim pozivima. U danima koji dolaze bit će još puno prilika za razgovor", poručio je Eduardo na stranicama HNS-a.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene