Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Cro Cop se vratio u Japan, prvi meč vjerojatno već 15. ožujka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Epizoda Mirka Filipovića u UFC-u je završila. Mirko se vratio u Japan!

Već 15. ožujka Mirko bi trebao imati prvi meč u Saitami Super Areni i to pod pokroviteljstvom nove japanske organizacije Dream, koju su osnovali bivši čelnice Pridea i K-1.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Spektakl u nedjelju od 4.00: Cro Cop protiv Mira UŽIVO na Novoj TV i GOL.hr! Slika nije dostupna VIDEO: Mirko odlično raspoložen u Indianapolisu

Mirko Filipović Cro Cop vraća se u japanski ring! Prije sat vremena u Japanu je završila konferencija za novinare na kojoj je Cro Cop definitivno potvrdio da je napustio američki UFC. 

Predstavljeni su danas i čelni borci od kojih je Cro Cop glavna zvijezda teške kategorije. Prvi mečevi u Saitama Areni na programu su već 15. ožujka, a vrlo vjerojatno će već tada u ring i naš Mirko. 

U Japan je stigla i poruka najljućeg Mirkovog protivnika, Fedora Jemaljenenka koji je izjavio da će se vrlo rado boriti s borcima iz nove organizacije. 

Pa je lako za očekivati da će Mirko protiv Rusa dobiti još jednu priliku. Tako se nakon američke avanture i borbi u kavezu, Cro Cop vratio ringu i Japanu gdje se oduvijek i osjećao najbolje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene