Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački premijer operiran: Njegov zamjenik otkrio nove detalje o Ficovu stanju

Chelsea nudi Klinsmannu 10 milijuna eura godišnje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Chelsea će navodno bivšem reprezentativcu Njemačke Juergenu Klinsmannu ponuditi ugovor na 7 milijuna funti (oko 10,3 milijuna eura) kako bi ga uvjerili da iz SAD-a preseli u London.

The Sun piše da je 42-godišnji Klinsmann već odbio ponudu da zamijeni Josea Mourinha, jer ne želi napustiti svoj dom u Californiji. No, iako se Roman Abramovič s Portugalcem zagrlio nakon što se Chelsea plasirao u finale FA Kupa i svi su mislili da je time sve izglađeno, očito, nije baš tako. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Reakcije na Mourinhov odlazak Slika nije dostupna Mourinho: Više nisam najbolji

Rus je  navodno naumio Nijemca 'namamiti' najvećom ponudom u povijesti nogometa. Abramovič naime vjeruje da bi Klinsmann  Chelseu mogao donijeti nešto što Mourinho ne može - globalnu naklonost. 

I čelnik Bayerna iz Muenchena Franz Beckenbauer vjeruje da bi Klinsmann trebao iskoristiti ponudu Romana Abramoviča. 

"Juergen i Chelsea se poklapaju. U najboljim je godinama da radi s vrhunskim klubom. Kada se on primi posla vrlo je predan i energičan. I još uvijek uživa veliko poštovanje u Engleskoj iz vremena kada je igrao za Tottenham", rekao je Beckenbauer.
 
Klinsmann je nakon SP-a 1998. u Francuskoj odlučio otići u mirovinu (tada je igrao za Tottenham). No, nogometu se ipak vratio 2003. Pod pseudonimom Jay Goppingen (Göppingen je njegov rodni grad) zaigrao je za američki klub Orange County Blue Star, za koji je u 8 nastupa postigao 5 pogodaka i time klubu pomogao da se plasira u doigravanje. 

U dugogodišnjoj karijeri Klinsmann je igrao za Stuttgart, Inter, Monaco, Tottenham, Bayern Muenchen, Sampdoriu i druge klubove. Za nacionalnu momčad Njemačke nastupio je čak 108 puta i postigao 47 pogodaka. Od 2004. do 2006. bio je i izbornik njemačke vrste, koju je i doveo do polufinala SP-a 2006. u Njemačkoj. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene