Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bišćan potpisao 3-godišnji ugovor s Dinamom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Igor Bišćan potpisao je trogodišnji ugovor sa zagrebačkim Dinamom, objavljeno je na internetskim stranicama kluba. Bivši Dinamov igrač nosit će dres s brojem 22.

"Uzbuđen sam što se nakon toliko vremena vraćam u svoj klub. Nadam se da ću ispuniti očekivanja", rekao je Bišćan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nesposoban za izlazak pred suca Pretučeni taksist jedno govori policiji, drugo medijima? Slika nije dostupna Samoobrana? Igor Bišćan krivo parkirao pa pretukao taksista

"U trenutku kad sam ga napustio, pratili su ga problemi i bio je u silaznoj putanji, no danas je perspektiva puno ljepša. Mnogo se radi i ne ostaje sve samo na riječima. Dominacija u domaćoj ligi sigurna je stvar, a vjerujem i u stvaranje konstante u Europi", dodao je.

Bivši nogometaš Dinama od siječnja prošle godine slobodan je igrač. Bišćan je u razmaku od 1996. do 2001. godine ostvario 156 nastupa za modre, prije nego što je potpisao, tada rekordni transfer hrvatskog nogometa, te otišao u Liverpool.

Nakon Engleske, Bišćan je Premier ligu zamijenio grčkim prvenstvom, potpisavši za Panathinaikos. Tamo se nije uklopio, te se u prvom mjesecu prošle godine vratio u Zagreb kao slobodan igrač.

Bišćan je za reprezentaciju Hrvatske odigrao 15 utakmica, a
posljednji nastup zabilježio je 2001. godine. Nakon misterioznog bijega iz kampa reprezentacije, Bišćan više nije ulazio u kadar potencijalnih reprezentativaca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene